EZ-Tools Hungary Kft.

ÜZLETÜNK/RAKTÁR:

Kereskedelmi Park II.

2142 Nagytarcsa

Tavasz utca 2.

H - P: 8 - 17-ig

EZ-Tools garancia

Garancia

14 nap visszavásárlási illetve 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Gyors szállítás!

Házhozszállítás

Magyarország területén 1-3 napon belül házhozszállítjuk a megrendelt termékeket.

Aktuális nyitva tartás 2020.11.

 

EZ-Tools Hungary Kft.

Kedves Vásárlóink!
#Frissítve!

Fokozott biztonsági intézkedések mellett, a kormányrendeletnek megfelelően továbbra is várjuk Önt Nagytarcsán!

Üzletünkre nem vonatkozik az életkor- és időkorlátozás. Sok szeretettel, akciókkal és óriási raktárkészlettel várunk mindenkit!

H-P: 8:00 - 17:00

* Kérjük, üzletünkban - ha tehetik - készpénz helyett bankkártyával fizessenek, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét!
A pénztárnál való sorbanálláskor az Egészségügyi Világszervezet ajánlásával lehetőség szerint legalább 1,5 méteres távolságot szíveskedjenek egymástól tartani!
Kérjük, hogy – lehetőség szerint – egyedül érkezzenek szakáruházainkba, illetve tudatosan tervezzék meg a vásárlásukat, ezzel is a minimális mértékűre redukálva a személyes találkozást és a fertőzésveszélyt, óvva mind az Önök mind a környezetükben lévő vásárlóink és munkatársaink egészségét!

 

Kérünk mindenkit, hogy a gyorsabb és rugalmasabb ügyintézés érdekében elsősorban telefonon, email-ben vagy a weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül keressenek minket.

 

☎️ +36 1 401 0493

☎️ +36 70 670 0308

☎️ +36 30 209 0359

@ INFO@EZ-TOOLS.HU

⌨️ WWW.EZ-TOOLS.HU/KAPCSOLAT

 

Amennyiben lehet válassza az országos házhozszállítás lehetőségét a rendelés leadásakor. Az webáruházban leadott rendeléseket prioritásban tudjuk továbbra is zökkenőmentesen fogadni és feldolgozni, minden készleten lévő terméket azonnal továbbítunk az Ön álltal kiválasztott (24h vagy DHL) futárszolgálat felé.

 

Köszönjük megértését!

Üdvözlettel:

EZ-Tools Hungary Kft. Csapata

 

MÁRKÁINK