EZ-Tools Hungary Kft.

ÜZLETÜNK/RAKTÁR:

Kereskedelmi Park II.

2142 Nagytarcsa

Tavasz utca 2.

H - P: 8 - 17-ig

EZ-Tools garancia

Garancia

14 nap visszavásárlási illetve 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Gyors szállítás!

Házhozszállítás

Magyarország területén 1-3 napon belül házhozszállítjuk a megrendelt termékeket.

EU áfa mentes vásárlás!

ÁFA mentes vásárlás EU ügyfeleknek:

EU adószámmal rendelkező cégek esetében lehetőség van nettó áron árut vásárolni, amennyiben a törvényi előírásoknak megfelelnek!

A közösségi (uniós) adószám az adott EU-s ország 2 betűs előtagjából és az adószám első 8 számjegyéből áll; birtokában és használatával érvényesül a célországi adózásként ismert Európai Uniós irányelv, amely szerint a közösségi kereskedelmi kapcsolatok során az adót a beszerző fizeti meg.

Az adószám megléte nem jelenti azt, hogy az adószám közösségi adószám is, ezért azt kérjük, ellenőrizze a VIES rendszerben.

https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vatRequest.html?locale=hu

A közösségi adószámot az adott ország adóhivatalától kell igényelni.

Az első lépés, hogy az EU adószám érvényességének ellenőrzése, ugyanis csak ennek birtokában lehetséges az ÁFA mentes számlázás.

A VIES rendszer szerint érvényes, de hiányos adatokkal szereplő adószámot nem fogadjuk el, kérjük gondoskodjon róla, hogy minden szükséges adat megjelenjen a VIES rendszerben.

• A vásárlás egy módja a kiszállítás. A leadott rendelés után a terméket átadjuk a harmadik félnek (futár, szállítmányozó) hogy általa igazolható legyen, hogy a megrendelt termék a vásárló székhelyére vagy telephelyére lett kiszállítva.

• A vásárlás másik módja a személyes vásárlás/átvétel Nagytarcsán. Ebben az esetben kérjük, hogy hozza magával a cége érvényes bélyegzőjét, rendelkezzen érvényes személyazonosságot igazoló okmánnyal és a gépjármű rendszámára lesz szükségünk. A számla és/vagy szállítólevél kinyomtatása után cégünk egy "kiviteli nyilatkozatot" készít, mellyel tudjuk igazolni, hogy a termék Magyarországot elhagyja és az Ön/Önök telephelyére és készletére kerül.

A gördülékeny ügyintézés érdekében tehát rendeléskor kérjük, pontosan adja meg a céges adatait, szállítási címet a cég szék- vagy telephelyét adja meg.

 

Köszönettel:

EZ-Tools Hungary Csapata

 

MÁRKÁINK